Wil, Maarssen

Mijn eerste kennismaking met reiki is zo'n 4 jaar geleden.
Ik had tijdens een vakantie mijn elleboog gebroken, en daardoor veel pijn. Bij het appartement, waar wij verbleven, was ook iemand die reiki gaf en hij behandelde mijn elleboog.
Het was een vreemde ervaring, ik wist niets van Reiki.
Maar door het gips heen nam hij de pijn weg, waardoor ik toch van mijn vakantie kon genieten. Eenmaal terug in Nederland bleef het steeds terugkomen in mijn gedachten, maar deed er verder niets mee. Tot dat er een folder in mijn brievenbus viel afgelopen december. Na enig twijfelen heb ik uiteindelijk mijn eerste afspraak gemaakt voor een behandeling bij praktijk ZoMa.
Ik werd op een hele open en prettige mannier ontvangen, en na een kort kennismakingsgesprek behandeld. Ik had op dat moment last van een ischias. Na de behandeling voelde ik mij uiterst ontspannen, de pijn was niet gelijk weg, maar het voelde wel goed aan. Gek genoeg was na drie dagen de pijn wel helemaal weg, en was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Hoe kon dit, wat gebeurde er nou eigenlijk, en zou ik dat dan ook kunnen leren? Ik heb me toen aangemeld om de eerste cursus Reiki te gaan doen.
Wat een ervaring! In een groepje van 4 (waaronder mijn jongste dochter en een collega) hebben we reiki 1 gedaan. Ik ben nu een paar weken/twee maanden verder, en ben erg enthousiast!
Het is een verrijking van mijn leven! Reiki heeft een hele hoop ontspanning en rust gebracht in mijn persoonlijke leven.
In mijn omgeving, thuis en op het werk heeft het mij heel veel harmonie gebracht, en positieve energie! In juni ga ik Reiki twee doen, wederom bij Marjolein! Ik kan niet wachten!