Ursula, Dieren

De wereld ging voor me open door de reiki cursus te volgen bij Marjolein. Ik zat op een punt in mijn leven waarin ik wist dat ik me niet gelukkig voelde, en dat er beslist wat verandert moest worden want zo wilde ik niet doorgaan!
Toen ik in contact kwam met Marjolein op een beurs en ze me vertelde van de Reiki cursus, heb ik me gelijk aangemeld.
Ik was heel benieuwd en vond het reuze spannend om eraan te beginnen.
De cursus heeft me heel veel gebracht zoals rust, inzicht en zelfvertrouwen om de stappen te ondernemen die mij weer gelukkig zouden maken.
Ik gebruik Reiki elke dag te pas en onpas. Vooral 's avonds in bed om rustig te worden en bewust te worden wat mijn lichaam aangeeft. 's morgens onder de douche door het kracht teken op de douchekop te zetten en zo de dag met een super goed gevoel te beginnen. En als ik ergens zit dan zonder dat ik er erg in heb leg ik mijn handen op de knieën om zo goed te aarden.
Ik ben echt heel blij dat ik Marjolein heb ontmoet en dat ik zo reiki in mijn leven heb mogen intergreren.
De cursussen heb ik ervaren als mooie dagen waarin ik mensen heb ontmoet waar je hetzelfde mee deelt, en Marjolein weet de dag zo te leiden dat je een relaxed gevoel hebt en dat alles op een rustige manier wordt uitgelegd en voorgedaan zodat je zelfvertrouwen erin krijgt en jezelf voelt groeien.
En als je de eerste cursus hebt gevolgd kun je niet wachten om de volgende weer te volgen. Bedankt Marjolein voor deze mooie ervaringen.