Tamara, Westervoort

Toen ik bij Marjolein kwam had ik burn-out klachten, het gevoel dat ik mezelf kwijt was en niet veel levensvreugde. Ik had zelf al cranio-sacraal therapie gevolgd en liep ook bij een psycholoog.
Ik had bij haar direct het gevoel van 'thuiskomen', het werken in een vertrouwd klein groepje beviel me zeer goed. De hele materie sprak mij uitermate aan. De reiki cursus dagen waren allemaal heel goed verzorgd met een heerlijke lunch. Ook de verdiepingsdagen om te oefenen waren fijn en leerzaam. Marjolein is een spontaan, bijzonder warm en liefdevol persoon. Ze handelt integer en respectvol en kan je goed op je gemak stellen. Met de nodige humor weet ze de sfeer erin te houden.
De reiki heeft mij lichamelijke heling (herstel van burn out verschijnselen) en geestelijke heling (positief zelfbeeld, gevoel van eigenwaarde, zelfacceptatie) gegeven. Het heeft de kwaliteit van mijn leven duidelijk verhoogd. Verder heb ik door de Reiki ontdekt dat ik zelf bijzonder sensitief ben. Andere mensen kunnen helpen via deze sensitiviteit is de zingeving waar ik onbewust naar heb gezocht.
Ik behandel mijzelf dagelijks en ik ben nu ook begonnen om gewone en afstandsbehandelingen in mijn vriendenkring te geven.