Sacha, Arnhem

Totaal onvoorbereid ben ik aan de Reiki 1 cursus bij Marjolein begonnen. Ik had geen idee wat mij te wachten stond. Bij binnenkomst werden wij zeer hartelijk door Marjolein ontvangen, dat begon al goed! Door de hartelijkheid en warmte werd ik overmand door emoties, maar nadat die tranen waren gedroogd heb ik een fantastische dag gehad. Wat een ervaring! Na het kiezen van een Osho-Zen kaart werden we door Marjolein begeleid in het voelen wat Reiki is en wat dat met je kan doen. Al snel voelden wij allemaal de energie stromen, wauw! Gedurende de hele dag hebben wij 4 inwijdingen gehad. Op een gegeven moment werd ik bijna high van de energie die je voelde stromen en om bij jezelf te merken dat je dat ook bij jezelf kan doen is helemaal te gek. Marjolein heeft ons gedurende die dag en daarna heel fijn begeleid zonder dat ze zweverig wordt. Af en toe kan ze heerlijk spontaan ' down to earth' reageren, dat is fijn om te relativeren.
Inmiddels hebben wij onze afsluitende avond voor Reiki 1 gehad. Ik constateer bij mezelf dat ik veel meer energie en rust heb.
We gaan door naar Reiki 2, ik kan bijna niet wachten tot het zover is!
Dank je wel Marjolein voor je warme en liefdevolle benadering. Ik ben blij dat ik jou heb ontmoet en dat je me helpt in mijn verdere speurtocht en avontuur!”
Lieve groet