Mieke, Schoonhoven

Ondanks mijn typisch Hollandse nuchterheid hebben Reiki en het paranormale me altijd aangetrokken. Ik wilde graag zelf Reiki leren, maar had geen zin in een “zweefcursus”. Ik stuitte tijdens mijn zoektocht naar een goede Reikimaster – waarbij ik vele vage sites met beloften, kleurtjes en pingelmuziekjes tegen kwam - op de site van Marjolein en werd aangetrokken door haar presentatie.
Ik maakte een afspraak voor Reiki 1 en merkte daarbij dat Marjolein haar paranormale en spirituele kwaliteiten verfijnd weet in te zetten, dat het verre van zweverig is. Zij leerde me manieren om Reiki te integreren in het dagelijks leven en in contacten met anderen. Reiki 2 volgde met  daarnaast leerzame en waardevolle contactmomenten tijdens 1-op-1 sessies.
Haar liefdevolle en wijze aanpak maakte dat ik nog meer wilde leren: ik ben inmiddels zelf Reiki-master geworden onder de inspirerende handen van Marjolein. Ik geniet elke dag van wat ze mij heeft geleerd en heeft laten zien en probeer haar wijsheid verder door te geven met Reiki.
Veel dank voor zoveel liefde.