Ilona, Arnhem

“Zoektocht/ontdekkingsreis naar de essentie en mijn bijdrage in deze wereld”
Na jaren zelfonderzoek en het volgen van verschillende opleidingen die met zelfontwikkeling te maken hebben,  met als laatste Nlp Master practitioner opleiding, die mij duidelijkheid gaf over mijn denken en mijn denkstructuren, kwam ik via een vriendin bij Marjolein.
Ik voelde dat ik meer kan en wilde delen met een ieder, dan waar ik mee bezig was in het dagelijks leven en het werk. Ik wist niet welke richting ik op wilde en had behoefte hier duidelijkheid in te krijgen.
Ik had een afspraak gemaakt bij Marjolein voor een Reiki-behandeling en bij deze eerste ontmoeting voelde het al vertrouwd bij haar, het voelde als thuiskomen. Tijdens en na de sessie wist ik dat ik meer wilde met Reiki. Ik voelde dat het mij veel zal opleveren en dat ik tegelijkertijd ook met mezelf geconfronteerd zal worden, opruimen/loslaten van blokkades, oude patronen en overtuigingen.  Ik volgde Reiki I en dit bracht mij naar de opleiding Coachen vanuit de essentie. Beide hebben mij meer teruggebracht naar mijn gevoel en het volgen van mijn intuïtie. Reiki II was een logisch vervolg, inclusief de verdiepingsdagen, bracht het mij nog meer naar de essentie. Ik voelde dat ik op de juiste weg was en wist het  “ik ga mijn eigen praktijk starten” . Inmiddels heb ik een praktijk aan huis, voor het geven van reiki-behandelingen, individuele coaching (vanuit de intuïtie en nlp) en ontspanningsmassage (binnenkort integrale massage). Het volgen van de verdiepingsdagen na Reiki II verrijkte en verdiepte mijn eigen ontwikkeling en de behandelingen in mijn praktijk.  Ik ben me meer bewust geworden, wat mijn bijdrage is in deze wereld. Het voelt goed en eindelijk voelt het dat ik het klopt. Het klopt, omdat ik mijn hart volg! Mijn hart klopt sneller door het volgen van mijn passie!
Op 11 september 2014 ben ik ingewijd tot Reiki Master. Ik ben dankbaar en vereerd, dat ik een kanaal mag zijn, om helende universele energie door te geven. Ik zal me nog meer ontwikkelen en nog meer komen tot de essentie! Deze ontwikkelingen en ervaringen met Reiki hebben mij veel opgeleverd en wat mooi dat ik dit mag delen met anderen en hen dit ook mag laten ervaren in mijn praktijk!
Reiki heeft mij gebracht naar de essentie, daar waar het om gaat. Ik was er klaar voor om te ontdekken waar het daadwerkelijk om gaat en het resulteerde in grote stappen binnen 2 jaar.
Ik ben mijn vriendin dankbaar dat zij mij in contact heeft gebracht met Marjolein.  Marjolein is een fijn en vertrouwd persoon,  zij is warm en hartelijk, is puur en staat voor onvoorwaardelijke liefde. Zij benaderd een ieder zonder oordeel en weet een ieder te inspireren met haar ZIJN en humor. Zij geeft je het gevoel van welkom zijn.
Ik kan een ieder van harte bevelen om een cursus of opleiding bij Marjolein te volgen. Je ben bij haar in goede handen!