Aukje, Utrecht

Reiki brengt dat naar boven wat boven mag komen. Nou dat heb ik geweten! Oude patronen zijn bij mij naar boven gekomen door de zelfbehandelingen die ik na de cursus moest gaan geven. Het bekende fenomeen ‘Je moet eerst jezelf helpen voordat je anderen kan helpen’ is op z’n plaats. Het voelt alsof oude rommel nu voorgoed eruit wil komen en dat is confronterend maar tegelijk ook bevrijdend. Hierin sta ik niet alleen. Marjolein is en blijft na de cursusdag bereikbaar en wil er voor je zijn als dit nodig is.
Reiki heeft mij een bruikbaar handvat gegeven om mezelf te helpen, mezelf te helen en meer contact te krijgen en te behouden met mijn kern. Door meer in mijn kern te staan kan ik anderen beter helpen om daar ook te komen. Reiki helpt daarbij. Het heeft mij daarom ook een doel opgeleverd en dat is dat ik reiki aan anderen wil gaan geven.
Dat dit allemaal na één cursus op tafel is gekomen is, naast Reiki zelf, ook te danken aan de zorg van Marjolein. Alles is tot in de puntjes geregeld en ze zet een ontspannen en veilige sfeer neer. Ze ziet wie jij bent en gelooft in jouw kunnen. Ze brengt het beste in je naar boven. En….ze verzorgt een heerlijke lunch!