Lia, Amersfoort

Sinds januari 2011 heb ik een aantal afspraken gehad met Marjolein. Marjolein is een heel lieve, warme en jonge (!) vrouw. Mijn ervaring is dat ze snel tot de kern van een probleem komt, ze heeft letterlijk aan een half woord genoeg.
Toen ik bij Marjolein kwam had ik het zowel lichamelijk als geestelijk moeilijk. Marjolein heeft mij energie gegeven (Reiki) en mbv diepgaande gesprekken en goede tips en ook huiswerk kon ik tot de kern van zaken komen en gaan werken aan een oplossing. Marjolein geeft steun, moed en energie en helpt je om heel snel inzichten te verkrijgen, je krijgt snel de vinger op de zere plek. Ik kon ook langzaam weer kracht putten bij mezelf. En ook geloven in mezelf. Ik sta weer stevig(er) in mijn schoenen en de oude Lia komt weer terug.
Een Reiki-behandeling is heerlijk. Je krijgt echt veel energie en bent de rest van de dag en soms ook daarna nog veel energieker, vrolijker, makkelijker. Als je van de behandeltafel af komt ben je helemaal rozig en loom. Hetzelfde gevoel wat ik heb na een paar saunagangen!
Ook al ga ik binnenkort zelf een Reiki-cursus volgen, ik ben van plan om regelmatig een consult bij Marjolein aan te vragen. Om mij te verder te laten coachen op de ingeslagen weg, maar ook voor advies bij dagelijkse problemen met bijvoorbeeld puberkinderen.
Ik ben de goede weg ingeslagen door bij Marjolein aan te kloppen en ben heel blij dat ik haar heb leren kennen. Marjolein, bedankt!