A. uit Nieuwegein

Ik kwam met Marjolein in aanraking omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik at te veel, had overgewicht, ik voelde me ellendig. Mijn kaarsje was uitgedoofd. Ik heb altijd al geloofd in spirituele gebeurtenissen en ook Reiki heeft mij altijd aangesproken. Toch kwam het nooit op mijn pad. Tot op het moment dat mijn zusje eens zei: “ik ken iemand via via die bij Marjolein is geweest en daar hele goede ervaringen mee heeft gehad”. Ik dacht, baad het niet schaad het niet. Dus zo kwam in aanraking met Marjolein. Gelijk vanaf het eerste moment was er een klik met haar. Heel lief, hartelijk en een goed luisterend oor. Deze dingen had ik dat moment precies nodig want ik zat diep in de put. Na de eerste behandeling wist ik dat dat niet de laatste zou zijn. Het voelde heel goed maar ook tegelijk vond ik het heel eng want de Reiki maakte iets in mijn los wat ik jaren had verborgen. Ik voelde dat ik hiermee door moest gaan om mezelf weer te vinden. Ook al is dat eng, ik heb het gedaan en mijn leven is compleet anders.
Nu een 8 maanden later heb ik Reiki 1 en 2 behaald onder leiding van Marjolein. Loop ik bij een psycholoog om het een ander op te helderen en voel ik me weer fit en fris. Het is nog niet zoals het zou moeten zijn, maar ik ben op de goede weg. Reiki heeft mijn leven verreikt op een manier die ik nooit had durven dromen. Je kunt het niet echt bevatten en toch gebeurd het.
Dit alles is te danken aan deze lieve meid, die heel open met mij gepraat heeft over alles. Ook het spirituele vlak. Zij heeft mij via Reiki laten zien dat je kaarsje nooit uit is, hij is hooguit gedoofd door een hele donkere schaduw en hij kan altijd weer heel fel schijnen.
Dank je wel lieve Marjolein, je bent mijn grote kanjer!