Fred, Zevenaar

Graag schrijf ik een stukje voor jou, want door jou zie ik het leven weer van de zonnige kant. Jij hebt mij weer tot echt leven gebracht van dood vogeltje tot een levensgenieter. September 2009 ben ik heel snel mijn vrouw verloren aan kanker. 
Ik dacht dat ik het allemaal wel aankon, zo van: ik laat me niet klein krijgen en mijn leven ging verder. Maar de gevoelens van eenzaamheid werden steeds sterker alhoewel ik veel steun van mijn kinderen heb gekregen. Ik kwam met Marjolein in gesprek op een beurs en ik voelde een warmte en liefde die zij uitstraalde. Toen hebben we een afspraak gemaakt voor een intake gesprek en een behandeling. Daarin vertelde zij mij dat ik niet goed in balans was, dat ik meer met mijn hoofd dan met mijn gevoel leefde. Ik kon toen ook nog niet vertellen hoe het eigenlijk met mij was en ik was nog heel treurig. Dat ik deze stap had genomen om naar Marjolein te gaan is het beste wat mij ooit is overkomen. Na een paar keer te zijn geweest merkte ik ineens dat ik weer begon te zingen en dat ik veel vrolijker werd en overal weer zin in kreeg. Ik keek steeds weer uit naar de volgende keer want ik kreeg steeds meer het gevoel dat het beter ging met mij en dat was ook zo, de mensen in mijn omgeving merkten ook dat ik veranderd was ,veel vrijer en vrolijker. Ik ben gewoon een ander 
mens geworden in de meest positieve zin en dat allemaal door die ene wonderbaarlijke en liefdevolle persoon MARJOLEIN.
Ik ben nu zelfs aan de Reiki cursus begonnen want het is mooi om andere mensen te helpen zo goed als Marjolein zal ik wel nooit worden maar het lijkt mij een heel voldaan gevoel te hebben als je een ander zo kan helpen. Reiki 1 heb ik nu gedaan en dat ging heel gezellig met een kleine groep van vier personen waar van ik er twee niet kende, maar onder leiding van Marjolein was het ijs snel gebroken en ging het al snel heel goed met elkaar. Het is ons allemaal zo goed bevallen dat we verder gaan met Reiki 2 en daar kijk ik nu al weer naar uit. 
Vanaf hier wil ik Marjolein nog heel hartelijk bedanken voor de steun en de liefde de zij mij heeft gegeven. Jouw man heeft wel heel veel geluk met een vrouw als jij.