C.H., Maarssen

Jarenlang kon ik er maar niet achter komen waar de paniekaanvallen vandaan kwamen en de psychosomatische klachten. Veel reguliere onderzoeken brachten niets aan het licht en eigenlijk had ik het opgegeven me ooit nog beter te voelen.
Tot ik 'toevallig' de site van Marjolein tegenkwam en die me aansprak.
Hoewel ik niet goed wist wat ik kon verwachten bleek al na mijn eerste bezoek, tot mijn grote verwondering, dat ik mijn misselijkheid kwijt was. Maandenlang had ik lopen kokhalzen, dus was ik vol vertrouwen in de vervolgsessies.
Eindelijk kwamen de dingen aan het licht die me onbewust zwaar hadden gedrukt en na ermee, in samenwerking met Marjolein, aan de slag te zijn gegaan, was ik na 4 maanden al zo ver dat ik weer mee kan draaien in het dagelijkse leven en vreugde aan de dingen beleven.
Eigenlijk een wonder in zo’n korte tijd. Na 5 maanden bij Marjolein, en een half leven regulier dokteren, is het bij Marjolein afgerond en heb ik ook de richting gevonden waarvoor ik hier op aarde ben gekomen. Natuurlijk stopt de ontwikkeling nooit, maar door Marjolein die gezonden is door boven, heeft mijn leven een grote meerwaarde gekregen.
Dank je wel lieverd voor je menselijke benadering en liefde die je aan alle mensen geeft!