Sevilla, Soest

Via het internet heb ik Marjolein haar praktijk gevonden. Op 12 maart 2010 had ik voor het eerst een behandeling bij Marjolein. Ik verwachte, waarom weet ik niet, een oudere vrouw en was even verbaasd dat zij nog zo jong is. Het voelde gelijk goed. Het gesprek voor de behandeling, de behandeling en het gesprek daarna heb ik als erg fijn ervaren. Marjolein vroeg mij of ik interesse had om Reiki 1 te gaan volgen. Ik had hier al vaker over nagedacht. De week daarna heb ik de eerste Reiki inwijding (individueel) gehad in een groep van 4. De drie anderen kenden elkaar al. Dit was geen probleem. Marjolein voelt erg goed aan of je in een groep past. Het was een hele mooie dag. Na de eerste inwijding moesten wij onszelf Reiki geven en het is heel bijzonder dat je dan gelijk de energie voelt stromen. Die dag kregen wij vier individuele inwijdingen. Aan het eind van de dag kregen wij een certifcaat en een bos bloemen. Als opdracht voor thuis kregen wij mee om drie weken elke dag diverse posities vier minuten te oefenen. Ik zette hiervoor een wekkertje. Reiki werkt erg ontspannend. Ik werd vaak weer wakker van het wekkertje. Na drie weken hadden wij een terugkomavond. Op deze avond hebben wij het er over gehad hoe de weken na de inwijding zijn gegaan. Daarnaast hebben wij geoefend en hebben we allemaal Reiki ontvangen van de anderen (tegelijk). Dit was een bijzondere ervaring.
Vervolgens heb ik, na nog een Reiki verdiepingscursus (avond) met dezelfde groep op 18 juni, de inwijding voor Reiki 2 gehad. Op deze dag kregen wij één inwijding en leerden wij drie symbolen. Met Reiki 2 is de Reiki vier keer sterker dan Reiki 1. Het was weer een hele mooie dag met van Marjolein veel warmte en alle ruimte voor vragen. Bij Reiki 2 leer je ook Reiki te geven op afstand en het is heel bijzonder om te ervaren dat het echt werkt om Reiki op afstand te geven en te ontvangen. De opdracht voor thuis was dat wij drie weken elke dag tien minuten moesten oefenen en daarnaast de symbolen leren. Na drie weken hebben wij met Marjolein op afstand geoefend. Na Reiki 2 heb ik een achttal verdiepingsdagen gehad. Op deze dagen konden wij in een groep oefenen en leerden wij er elke keer weer iets nieuws bij, zoals uitleg organen, uitleg chakra's, werken met begeleiders en nog heel veel meer.
Op 17 juni jongstleden heb ik de inwijding voor Reiki 3A (Master) gehad. De laatste verdiepingsdag vóór Reiki 3 hebben wij ons al voorbereid op Reiki 3. 17 juni kregen wij één inwijding en hebben één symbool geleerd. Na de individuele inwijding gingen wij ons zelf Reiki geven. Het is bijzonder dat je dan gelijk voelt dat de energie sterker is, zestien keer ten opzichte van Reiki 1. Drie weken later hebben wij een terugkomavond gehad. Deze avond hebben wij besproken hoe de weken na Reiki 3A gegaan zijn en geoefend. Het is erg fijn om deze dagen bij Marjolein te volgen. Deze dagen voelen voor mij aan als een warme deken en door Marjolein's paranormale vermogens kan ze je extra ondersteunen.
Naast deze inwijdingen en verdiepingscursussen hebben ik regelmatig een behandeling bij Marjolein gehad. Deze behandelingen vind ik heel fijn. Kijk er altijd naar uit om weer naar haar toe te gaan.
Het is fijn om met Marjolein te praten en van haar een behandeling te krijgen. Met de gesprekken houdt Marjolein mij een spiegel voor, waardoor ik overal goed inzicht in krijg in bepaalde situaties en beter met bepaalde situaties om kan gaan. Daarnaast zijn de behandelingen die je van Marjolein ontvangt erg prettig en ben ik daarna weer helemaal in balans.
De behandelingen van Marjolein en de inwijdingen in Reiki 1, 2 en 3A hebben mijn leven erg verrijkt. Ik sta makkelijker in het leven, kan door Reiki beter met stress omgaan, kan beter met bepaalde situaties omgaan. Ik sta weer dichter bij mijn gevoel.
Ik heb door mijn ervaring met Marjolein al diverse mensen geadviseerd om ook naar Marjolein te gaan. Een aantal hebben bij haar inmiddels ook behandelingen gehad en hebben ook een inwijding gehad in Reiki 1.
Mijn dochter heeft van Marjolein ook twee behandelingen gehad. De eerste keer zei ze toen wij naar huis gingen, mam ik voel mij nu zoals ik mij in de vakanties voel. Zij heeft de behandelingen en gesprekken als erg prettig ervaren. Toen mijn dochter een paar keer 's nachts wakker werd en het idee had dat er aan haar voeten getrokken werd en er iemand aan haar hoofd zat hebben wij Marjolein gebeld en heeft zij ons geholpen om dit op te lossen. De dag daarna durfde mijn dochter weer in haar bed te slapen en voelde zij zich 's nachts weer veilig in haar bed.
Ik ben erg blij dat ik Marjolein op mijn pad ben tegen gekomen. Marjolein is een warme vrouw. Je voelt je door haar gehoord en het is erg fijn dat je haar altijd mag mailen als je vragen hebt. Ik hoop nog veel verdiepingscursussen bij haar te volgen en veel behandelingen van haar te ontvangen.>